Nabeschouwing First Vienna - Donaufeld (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 18:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt First Vienna het vrijdag 2 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Donaufeld. De wedstrijd wordt gespeeld in Care-Energy Naturarena Hohe Warte in Wien.

Via de First Vienna - Donaufeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing First Vienna - Donaufeld (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen First Vienna en Donaufeld geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een score.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Luca Edelhofer, waarmee First Vienna met 1-0 de leiding nam. First Vienna vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Haris Zahirovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van First Vienna, waarmee Aleksandar Prvulovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor First Vienna in de 86e minuut, nadat Luca Edelhofer de 4-0 wist te scoren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken First Vienna - Donaufeld
LIVE First Vienna - Donaufeld 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd First Vienna - Donaufeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt First Vienna Doelpunt Luca Edelhofer First Vienna 1-0
62' Doelpunt First Vienna Doelpunt Haris Zahirovic First Vienna 2-0
67' Doelpunt First Vienna Doelpunt Aleksandar Prvulovic First Vienna 3-0
86' Doelpunt First Vienna Doelpunt Luca Edelhofer First Vienna 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting First Vienna - Donaufeld
Opstellingen First Vienna - Donaufeld

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing First Vienna - Donaufeld

First Vienna en Donaufeld treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat First Vienna en Donaufeld elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst First Vienna 0
Winst Donaufeld 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
First Vienna - Donaufeld Opstelling First Vienna Opstelling Donaufeld Live First Vienna - Donaufeld Live First Vienna - Donaufeld kijken First Vienna - Donaufeld kijken Live First Vienna - Donaufeld stream First Vienna - Donaufeld Fox Sports Nabeschouwing First Vienna - Donaufeld Uitslag First Vienna - Donaufeld Statistieken First Vienna - Donaufeld Vriendschappelijk clubs 2024 First Vienna - Donaufeld wedden First Vienna - Donaufeld gokken First Vienna - Donaufeld Unibet