Nabeschouwing First Vienna - Wiener Viktoria (9-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 18:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt First Vienna het vrijdag 19 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Wiener Viktoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Care-Energy Naturarena Hohe Warte in Wien.

Via de First Vienna - Wiener Viktoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing First Vienna - Wiener Viktoria (9-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen First Vienna en Wiener Viktoria is geëindigd in een 9-2 overwinning voor First Vienna. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 9-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. First Vienna kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Joel Kitenge. Een penalty zorgde er later in de 21e minuut voor dat First Vienna via David Peham op 2-0 kwam te staan. In de 44e minuut wist Wiener Viktoria de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Kelvin Boateng.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 51e minuut nadat Christoph Monschein namens First Vienna de bal tussen de palen wist te werken: 5-1. In de 57e minuut was het E. Ramic van First Vienna wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-1 scoorde. Het volgende doelpunt van First Vienna viel in de 58e minuut en betekende de 7-1. Het doelpunt kwam op naam van Edin Huskovic. In de 83e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Nicholas Wunsch van First Vienna die daarmee tekende voor de 8-1. In de 87e minuut en werd het 9-1 via Noah Bischof speler First Vienna. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 2 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 9-2 eindstand in het voordeel van First Vienna.

Wedstrijdstatistieken First Vienna - Wiener Viktoria
Goals
9
2
Balbezit
62%
38%
Schoten totaal
21
4
Schoten op doel
15
4
Aanvallen
116
75
Gevaarlijke aanvallen
86
19
Corners
6
0
Wissels
8
7
LIVE First Vienna - Wiener Viktoria 9-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd First Vienna - Wiener Viktoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt First Vienna Doelpunt Joel Kitenge First Vienna 1-0
21' Penalty First Vienna Penalty David Peham First Vienna 2-0
44' Doelpunt Wiener Viktoria Doelpunt Kelvin Boateng Wiener Viktoria 2-1
48' Doelpunt First Vienna Doelpunt E. Ramic First Vienna 4-1
51' Doelpunt First Vienna Doelpunt Christoph Monschein First Vienna 5-1
57' Doelpunt First Vienna Doelpunt E. Ramic First Vienna 6-1
58' Doelpunt First Vienna Doelpunt Edin Huskovic First Vienna 7-1
83' Doelpunt First Vienna Doelpunt Nicholas Wunsch First Vienna 8-1
87' Doelpunt First Vienna Doelpunt Noah Bischof First Vienna 9-1
91' Doelpunt First Vienna Doelpunt Bough Kevin Bangai First Vienna 9-2
91' Doelpunt Wiener Viktoria Doelpunt Wiener Viktoria 9-2
Video hoogtepunten en samenvatting First Vienna - Wiener Viktoria
Opstellingen First Vienna - Wiener Viktoria

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing First Vienna - Wiener Viktoria

First Vienna en Wiener Viktoria treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat First Vienna en Wiener Viktoria elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst First Vienna 0
Winst Wiener Viktoria 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
First Vienna - Wiener Viktoria Opstelling First Vienna Opstelling Wiener Viktoria Live First Vienna - Wiener Viktoria Live First Vienna - Wiener Viktoria kijken First Vienna - Wiener Viktoria kijken Live First Vienna - Wiener Viktoria stream First Vienna - Wiener Viktoria Fox Sports Nabeschouwing First Vienna - Wiener Viktoria Uitslag First Vienna - Wiener Viktoria Statistieken First Vienna - Wiener Viktoria Vriendschappelijk clubs 2024 First Vienna - Wiener Viktoria wedden First Vienna - Wiener Viktoria gokken First Vienna - Wiener Viktoria Unibet