Nabeschouwing GAIS - Utsikten (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 13 maart 2024 - 18:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt GAIS het woensdag 13 maart 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Utsikten. De wedstrijd wordt gespeeld in Gamla Ullevi in Gothenburg.

Via de GAIS - Utsikten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GAIS - Utsikten (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen GAIS en Utsikten geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Veruit de meeste mogelijkheden waren voor GAIS, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Wedstrijdstatistieken GAIS - Utsikten
Gele kaarten
3
6
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
83
66
Gevaarlijke aanvallen
59
40
Corners
11
4
Wissels
4
3
LIVE GAIS - Utsikten 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GAIS - Utsikten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting GAIS - Utsikten
Opstellingen GAIS - Utsikten

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing GAIS - Utsikten

GAIS en Utsikten treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat GAIS en Utsikten elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst GAIS 0
Winst Utsikten 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
GAIS - Utsikten Opstelling GAIS Opstelling Utsikten Live GAIS - Utsikten Live GAIS - Utsikten kijken GAIS - Utsikten kijken Live GAIS - Utsikten stream GAIS - Utsikten Fox Sports Nabeschouwing GAIS - Utsikten Uitslag GAIS - Utsikten Statistieken GAIS - Utsikten Vriendschappelijk clubs 2024 GAIS - Utsikten wedden GAIS - Utsikten gokken GAIS - Utsikten Unibet