Nabeschouwing Gomel - Dnepr Mogilev (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Gomel het zaterdag 27 januari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Dnepr Mogilev.

Via de Gomel - Dnepr Mogilev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gomel - Dnepr Mogilev (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Gomel en Dnepr Mogilev is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Gomel. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door N. Sobolev, waarmee Dnepr Mogilev met 1-0 de leiding nam. In de 43e minuut kreeg Igor Zayats van Gomel voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Gomel de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Dnepr Mogilev via een goal van Trialist A in de 51e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 53e minuut volgde een derde treffer van Dnepr Mogilev, waarmee Trialist A zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Gomel dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gomel - Dnepr Mogilev 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gomel - Dnepr Mogilev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Dnepr Mogilev Doelpunt N. Sobolev Dnepr Mogilev 1-0
36' Gele kaart Gomel Gele kaart voor Igor Zayats Gomel
40' Gele kaart Gomel Gele kaart voor Ilya Rashchenya Gomel
43' Tweede gele kaart Gomel Tweede gele kaart voor Igor Zayats Gomel
51' Doelpunt Dnepr Mogilev Doelpunt Trialist A Dnepr Mogilev 2-0
53' Doelpunt Dnepr Mogilev Doelpunt Trialist A Dnepr Mogilev 3-0