Nabeschouwing Górnik Zabrze - Blau-Weiß Linz (3-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 28 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Górnik Zabrze het zondag 28 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Blau-Weiß Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Górnik Zabrze - Blau-Weiß Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Górnik Zabrze - Blau-Weiß Linz (3-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Górnik Zabrze en Blau-Weiß Linz is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Górnik Zabrze. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Paul Mensah, waarmee Blau-Weiß Linz met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Lawrence Ennali in de 61e minuut zorgde er even later voor dat Górnik Zabrze weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 62e minuut zette Mehmet Ibrahimi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Blau-Weiß Linz de leiding in de wedstrijd nam.

Lawrence Ennali zette Górnik Zabrze even later op 2-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Górnik Zabrze dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Kryspin Szczesniak de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Górnik Zabrze.

LIVE Górnik Zabrze - Blau-Weiß Linz 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Górnik Zabrze - Blau-Weiß Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Blau-Weiß Linz Doelpunt Paul Mensah Blau-Weiß Linz 0-1
61' Penalty Górnik Zabrze Penalty Lawrence Ennali Górnik Zabrze 1-1
62' Doelpunt Blau-Weiß Linz Doelpunt Mehmet Ibrahimi Blau-Weiß Linz 1-2
82' Penalty Górnik Zabrze Penalty Lawrence Ennali Górnik Zabrze 2-2
89' Doelpunt Górnik Zabrze Doelpunt Kryspin Szczesniak Górnik Zabrze 3-2