Nabeschouwing Górnik Zabrze - Karviná (2-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Górnik Zabrze het vrijdag 19 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Karviná. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Zabrze in Zabrze.

Via de Górnik Zabrze - Karviná live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Górnik Zabrze - Karviná (2-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Górnik Zabrze en Karviná is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Karviná. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Adeleke Akinyemi, waarmee Karviná met 0-1 de leiding nam. Karviná vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Amar Memić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Górnik Zabrze de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Damian Rasak.

Na 65 minuten was het Andrija Ražnatović die de bal in eigen doel werkte, waardoor Górnik Zabrze op 2-2 kwam te staan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Karviná dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Martin Doležal de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Karviná.

Wedstrijdstatistieken Górnik Zabrze - Karviná
Goals
2
3
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
93
89
Gevaarlijke aanvallen
34
57
Corners
3
8
LIVE Górnik Zabrze - Karviná 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Górnik Zabrze - Karviná teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Karviná Doelpunt Adeleke Akinyemi Karviná 0-1
17' Doelpunt Karviná Doelpunt Amar Memić Karviná 0-2
63' Doelpunt Górnik Zabrze Doelpunt Damian Rasak Górnik Zabrze 1-2
65' Eigen doelpunt Górnik Zabrze Eigen doelpunt Andrija Ražnatović Górnik Zabrze 2-2
89' Doelpunt Karviná Doelpunt Martin Doležal Karviná 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Górnik Zabrze - Karviná
Opstellingen Górnik Zabrze - Karviná

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Górnik Zabrze - Karviná

Górnik Zabrze en Karviná treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Górnik Zabrze en Karviná elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Górnik Zabrze 0
Winst Karviná 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Górnik Zabrze - Karviná Opstelling Górnik Zabrze Opstelling Karviná Live Górnik Zabrze - Karviná Live Górnik Zabrze - Karviná kijken Górnik Zabrze - Karviná kijken Live Górnik Zabrze - Karviná stream Górnik Zabrze - Karviná Fox Sports Nabeschouwing Górnik Zabrze - Karviná Uitslag Górnik Zabrze - Karviná Statistieken Górnik Zabrze - Karviná Vriendschappelijk clubs 2024 Górnik Zabrze - Karviná wedden Górnik Zabrze - Karviná gokken Górnik Zabrze - Karviná Unibet