Nabeschouwing Górnik Łęczna - Bełchatów (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 23 januari 2024 - 01:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Górnik Łęczna het dinsdag 23 januari 2024 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Bełchatów.

Via de Górnik Łęczna - Bełchatów live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Górnik Łęczna - Bełchatów (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Górnik Łęczna en Bełchatów is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Górnik Łęczna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Fryderyk Janaszek, waarmee Górnik Łęczna met 1-0 de leiding nam. Górnik Łęczna vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Karol Podlinski op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Górnik Łęczna.

LIVE Górnik Łęczna - Bełchatów 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Górnik Łęczna - Bełchatów teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Górnik Łęczna Doelpunt Fryderyk Janaszek Górnik Łęczna 1-0
65' Doelpunt Górnik Łęczna Doelpunt Karol Podlinski Górnik Łęczna 2-0