Nabeschouwing Győri ETO - Šamorín (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Győri ETO het zaterdag 13 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Šamorín.

Via de Győri ETO - Šamorín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Győri ETO - Šamorín (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Győri ETO en Šamorín is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Győri ETO. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door Yasin Hamed, waarmee Győri ETO met 1-0 de leiding nam. Győri ETO vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mamady Diarra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Győri ETO, waarmee János Szépe zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Győri ETO dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Győri ETO - Šamorín
Goals
3
0
Balbezit
69%
31%
Schoten totaal
4
1
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
62
27
Gevaarlijke aanvallen
48
12
Corners
3
1
LIVE Győri ETO - Šamorín 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Győri ETO - Šamorín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Doelpunt Győri ETO Doelpunt Yasin Hamed Győri ETO 1-0
63' Doelpunt Győri ETO Doelpunt Mamady Diarra Győri ETO 2-0
67' Doelpunt Győri ETO Doelpunt János Szépe Győri ETO 3-0
76' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor Riquelme Rodrigues Győri ETO
Video hoogtepunten en samenvatting Győri ETO - Šamorín
Opstellingen Győri ETO - Šamorín

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Győri ETO - Šamorín

Győri ETO en Šamorín treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Győri ETO en Šamorín elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Győri ETO 0
Winst Šamorín 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Győri ETO - Šamorín Opstelling Győri ETO Opstelling Šamorín Live Győri ETO - Šamorín Live Győri ETO - Šamorín kijken Győri ETO - Šamorín kijken Live Győri ETO - Šamorín stream Győri ETO - Šamorín Fox Sports Nabeschouwing Győri ETO - Šamorín Uitslag Győri ETO - Šamorín Statistieken Győri ETO - Šamorín Vriendschappelijk clubs 2024 Győri ETO - Šamorín wedden Győri ETO - Šamorín gokken Győri ETO - Šamorín Unibet