Nabeschouwing Hajduk Split - Śląsk Wrocław (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 11:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Hajduk Split het zaterdag 20 januari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Śląsk Wrocław. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski in Wrocław.

Via de Hajduk Split - Śląsk Wrocław live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - Śląsk Wrocław (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Hajduk Split en Śląsk Wrocław is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hajduk Split. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Marko Livaja, waarmee Hajduk Split met 1-0 de leiding nam. Śląsk Wrocław kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Patryk Klimala, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette Nikola Kalinić zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hajduk Split de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Hajduk Split vergroot nadat Emir Sahiti de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Hajduk Split.

LIVE Hajduk Split - Śląsk Wrocław 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - Śląsk Wrocław teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

75' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt Marko Livaja Hajduk Split 1-0
79' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt Patryk Klimala Śląsk Wrocław 1-1
83' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt Nikola Kalinić Hajduk Split 2-1
91' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt Emir Sahiti Hajduk Split 3-1