Nabeschouwing Hammarby - HJK (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 11 februari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Hammarby het zondag 11 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de Hammarby - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hammarby - HJK (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Hammarby en HJK is geëindigd in een 1-2 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Mads Fenger, waarmee Hammarby met 1-0 de leiding nam. In de 68e minuut was het HJK dat via Miska Ylitolva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Fredrik Hammar dacht na 76 minuten te scoren voor HJK, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor HJK uiteindelijk een bescheiden 1-2 overwinning wist te boeken.

LIVE Hammarby - HJK 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hammarby - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart HJK Gele kaart voor Noah Pallas HJK
55' Wissel Hammarby Wissel A. Boudah voor M. Rafferty Hammarby
55' Wissel HJK Wissel Santeri Hostikka voor Atomu Tanaka HJK
55' Wissel HJK Wissel Hans Nunoo Sarpei voor Georgios Kanellopoulos HJK
63' Doelpunt Hammarby Doelpunt Mads Fenger Hammarby 1-0
67' Wissel HJK Wissel Markus Karlsson voor Simon Strand HJK
68' Wissel HJK Wissel Aaro Toivonen voor Lucas Lingman HJK
68' Doelpunt HJK Doelpunt Miska Ylitolva met assist van David Ezeh HJK
71' Wissel Hammarby Wissel Topi Keskinen voor Hammarby 1-1
76' Penalty HJK Penalty Fredrik Hammar August Mikkelsen HJK
81' Wissel HJK Wissel Anthony Olusanya voor HJK 1-2
82' Wissel Hammarby Wissel Samuel Anini Jr. voor Kevin Kouassivi-Benissan Hammarby
84' Gele kaart HJK Gele kaart voor Marc Llinares Mads Fenger HJK
87' Wissel HJK Wissel Topi Keskinen voor HJK