Nabeschouwing Hannover 96 - Holstein Kiel (3-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Hannover 96 het zaterdag 13 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Holstein Kiel. De wedstrijd wordt gespeeld in HDI-Arena in Hannover.

Via de Hannover 96 - Holstein Kiel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hannover 96 - Holstein Kiel (3-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Hannover 96 en Holstein Kiel is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Hannover 96. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Nicolò Tresoldi, waarmee Hannover 96 met 1-0 de leiding nam. Holstein Kiel kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Shuto Machino, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette Fabian Kunze zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hannover 96 de leiding in de wedstrijd nam. In de 46e minuut scoorde Hannover 96 via Nicolai Remberg, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 46 minuten spelen wist Holstein Kiel via Leo Weinkauf de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e werkte Marco Komenda de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-1 kwam te staan. Het lukte Holstein Kiel na 76 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat Finn Dominik Porath de 3-2 wist te scoren.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Hannover 96.

LIVE Hannover 96 - Holstein Kiel 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hannover 96 - Holstein Kiel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt Nicolò Tresoldi Hannover 96 1-0
30' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Shuto Machino Holstein Kiel 1-1
41' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt Fabian Kunze Hannover 96 2-1
46' Wissel Hannover 96 Wissel Bright Arrey-Mbi voor Derrick Köhn Hannover 96
46' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor Julian Börner Marcel Halstenberg Holstein Kiel
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Hólmbert Aron Fridjónsson voor Steven Skrzybski Holstein Kiel
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Yannik Luhrs voor Phil Neumann Holstein Kiel
46' Wissel Hannover 96 Wissel Håvard Nielsen voor Andreas Voglsammer Hannover 96
46' Eigen doelpunt Hannover 96 Eigen doelpunt Nicolai Remberg Lewis Holtby Hannover 96
46' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Leo Weinkauf met assist van Ron-Robert Zieler Holstein Kiel
56' Wissel Hannover 96 Wissel Jannik Dehm voor Sei Muroya Hannover 96
57' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor Marko Ivezić Holstein Kiel
60' Wissel Holstein Kiel Wissel Marco Komenda voor Marvin Schulz Holstein Kiel
60' Wissel Holstein Kiel Wissel Jonas Sterner voor Shuto Machino Holstein Kiel
66' Wissel Hannover 96 Wissel Muhammed Damar voor Kolja Oudenne Hannover 96
69' Eigen doelpunt Hannover 96 Eigen doelpunt Marco Komenda Hannover 96 3-1
73' Wissel Hannover 96 Wissel Montell Ndikom voor Sebastian Ernst Hannover 96
73' Wissel Holstein Kiel Wissel Lasse Rosenboom voor Timo Becker Holstein Kiel
73' Wissel Hannover 96 Wissel Cedric Teuchert voor Nicolò Tresoldi Hannover 96
76' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Finn Dominik Porath Holstein Kiel 3-2
80' Wissel Holstein Kiel Wissel Aurel Badji Wagbe voor Tom Rothe Holstein Kiel
83' Wissel Hannover 96 Wissel Antonio Foti voor Enzo Leopold Hannover 96
87' Wissel Hannover 96 Wissel Alexander Babitsch voor Fabian Kunze Hannover 96