Nabeschouwing Heidenheim - Paderborn (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Maandag 8 januari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Heidenheim het maandag 8 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Paderborn. De wedstrijd wordt gespeeld in Voith-Arena in Heidenheim an der Brenz.

Via de Heidenheim - Paderborn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heidenheim - Paderborn (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Heidenheim en Paderborn is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Heidenheim. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Florian Pick, waarmee Heidenheim met 1-0 de leiding nam. Heidenheim vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kevin Sessa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut moest Heidenheim verder met een man minder nadat Seedy Jarju een rode kaart had gekregen. Het lukte Paderborn in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 70e minuut werd Seedy Jarju van Heidenheim met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Heidenheim het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Heidenheim.

LIVE Heidenheim - Paderborn 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heidenheim - Paderborn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Heidenheim Wissel Florian Pick voor Jan-Niklas Beste Heidenheim
46' Wissel Paderborn Wissel Ilyas Ansah voor Robert Leipertz Paderborn
46' Wissel Paderborn Wissel Laurin Curda voor Jannis Heuer Paderborn
46' Wissel Heidenheim Wissel Tim Siersleben voor Benedikt Gimber Heidenheim
46' Wissel Paderborn Wissel Raphael Obermair voor Marco Schuster Paderborn
46' Wissel Heidenheim Wissel Marvin Pieringer voor Tim Kleindienst Heidenheim
46' Wissel Paderborn Wissel Felix Platte voor Adriano Grimaldi Paderborn
46' Wissel Paderborn Wissel Visar Musliu voor Martin Ens Paderborn
46' Wissel Heidenheim Wissel Vitus Eicher voor Kevin Müller Heidenheim
46' Wissel Paderborn Wissel David Kinsombi voor Sebastian Klaas Paderborn
46' Wissel Paderborn Wissel Arne Schulz voor Jannik Huth Paderborn
46' Wissel Heidenheim Wissel Kevin Sessa voor Eren Dinkçi Heidenheim
46' Wissel Heidenheim Wissel Haktab Omar Traore voor Marnon Busch Heidenheim
46' Wissel Paderborn Wissel Aaron Zehnter voor Calvin Brackelmann Paderborn
47' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Florian Pick Heidenheim 1-0
55' Wissel Heidenheim Wissel Seedy Jarju voor Jonas Föhrenbach Heidenheim
55' Wissel Heidenheim Wissel Stefan Schimmer voor Patrick Mainka Heidenheim
55' Wissel Heidenheim Wissel Norman Theuerkauf voor Lennard Maloney Heidenheim
65' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Kevin Sessa Heidenheim 2-0
69' Rode kaart Heidenheim Rode kaart voor Seedy Jarju Heidenheim
70' Rode kaart Heidenheim Rode kaart voor Seedy Jarju Heidenheim