Nabeschouwing Jagiellonia Białystok - Ordabasy (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 10:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Jagiellonia Białystok het zaterdag 27 januari 2024 om 10:00 uur in eigen huis op tegen Ordabasy. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Jagiellonia Białystok - Ordabasy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jagiellonia Białystok - Ordabasy (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Jagiellonia Białystok en Ordabasy geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 42 minuten. Evgeny Makarenko maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ordabasy vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van Afimico Pululu in de 45e minuut zorgde er even later voor dat Jagiellonia Białystok weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 59e minuut zette José Naranjo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jagiellonia Białystok de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ordabasy nadat Duman Narzildaev in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Jagiellonia Białystok - Ordabasy
LIVE Jagiellonia Białystok - Ordabasy 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jagiellonia Białystok - Ordabasy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Penalty Ordabasy Penalty Evgeny Makarenko Ordabasy 0-1
45' Penalty Jagiellonia Białystok Penalty Afimico Pululu Jagiellonia Białystok 1-1
59' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt José Naranjo Jagiellonia Białystok 2-1
89' Doelpunt Ordabasy Doelpunt Duman Narzildaev Ordabasy 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Jagiellonia Białystok - Ordabasy
Opstellingen Jagiellonia Białystok - Ordabasy

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jagiellonia Białystok - Ordabasy

Jagiellonia Białystok en Ordabasy treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Jagiellonia Białystok en Ordabasy elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Jagiellonia Białystok 0
Winst Ordabasy 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Jagiellonia Białystok - Ordabasy Opstelling Jagiellonia Białystok Opstelling Ordabasy Live Jagiellonia Białystok - Ordabasy Live Jagiellonia Białystok - Ordabasy kijken Jagiellonia Białystok - Ordabasy kijken Live Jagiellonia Białystok - Ordabasy stream Jagiellonia Białystok - Ordabasy Fox Sports Nabeschouwing Jagiellonia Białystok - Ordabasy Uitslag Jagiellonia Białystok - Ordabasy Statistieken Jagiellonia Białystok - Ordabasy Vriendschappelijk clubs 2024 Jagiellonia Białystok - Ordabasy wedden Jagiellonia Białystok - Ordabasy gokken Jagiellonia Białystok - Ordabasy Unibet