Nabeschouwing Koper - Hajduk Split (1-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 17 januari 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Koper het woensdag 17 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in ŠRC Bonifika in Koper.

Via de Koper - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Koper - Hajduk Split (1-1)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Koper en Hajduk Split geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door Gabriel Groznica, waarmee Koper met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Hajduk Split het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk Yassine Benrahou die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Koper - Hajduk Split 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Koper - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Koper Wissel Ahmed Ankrah voor Novak Tepsic Koper
46' Wissel Koper Wissel Ahmed Franck Sidibe voor Franjo Prce Koper
46' Wissel Koper Wissel Nikola Curcija voor Jan Koprivec Koper
46' Wissel Koper Wissel Gabriel Groznica voor Enej Marsetic Koper
46' Wissel Hajduk Split Wissel Nikola Kalinić voor Aleksandar Trajkovski Hajduk Split
46' Wissel Koper Wissel Nardin Mulahusejnovic voor Enej Jelenic Koper
46' Wissel Koper Wissel Bede Osuji voor Timothé Nkada Koper
46' Wissel Koper Wissel Mark Pabai voor Maj Mittendorfer Koper
46' Wissel Koper Wissel Michael Pavlovic voor Fran Tomek Koper
46' Wissel Koper Wissel Petar Petriško voor Sule Wisdom Aondowase Koper
46' Wissel Koper Wissel Andraz Ruedl voor Toura Diaby Koper
51' Wissel Hajduk Split Wissel Filip Uremović voor Šimun Hrgović Hajduk Split
61' Wissel Hajduk Split Wissel Marko Livaja voor Leon Dajaku Hajduk Split
66' Doelpunt Koper Doelpunt Gabriel Groznica met assist van Ahmed Ankrah Koper 1-0
67' Wissel Hajduk Split Wissel Noa Skoko voor Filip Čuić Hajduk Split
73' Wissel Hajduk Split Wissel Borna Buljan voor Lovre Kalinić Hajduk Split
83' Wissel Hajduk Split Wissel Bruno Durdov voor Dino Mikanović Hajduk Split
87' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt Yassine Benrahou Hajduk Split 1-1