Nabeschouwing Koper - Sarajevo (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Koper het zaterdag 3 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sarajevo. De wedstrijd wordt gespeeld in ŠRC Bonifika in Koper.

Via de Koper - Sarajevo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Koper - Sarajevo (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Koper en Sarajevo is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Koper. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg van Koper via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 15 minuten was het Deni Jurić die Koper op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Koper.

Wedstrijdstatistieken Koper - Sarajevo
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
8
11
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
76
101
Gevaarlijke aanvallen
53
48
Corners
5
2
Wissels
6
7
LIVE Koper - Sarajevo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Koper - Sarajevo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Penalty gemist Koper Penalty gemist Koper
15' Doelpunt Koper Doelpunt Deni Jurić Koper 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Koper - Sarajevo
Opstellingen Koper - Sarajevo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Koper - Sarajevo

Koper en Sarajevo treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Koper en Sarajevo elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Koper 0
Winst Sarajevo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Koper - Sarajevo Opstelling Koper Opstelling Sarajevo Live Koper - Sarajevo Live Koper - Sarajevo kijken Koper - Sarajevo kijken Live Koper - Sarajevo stream Koper - Sarajevo Fox Sports Nabeschouwing Koper - Sarajevo Uitslag Koper - Sarajevo Statistieken Koper - Sarajevo Vriendschappelijk clubs 2024 Koper - Sarajevo wedden Koper - Sarajevo gokken Koper - Sarajevo Unibet