Nabeschouwing Kristiansund - Tromsø (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Kristiansund het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tromsø. De wedstrijd wordt gespeeld in Kristiansund Stadion in Kristiansund.

Via de Kristiansund - Tromsø live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kristiansund - Tromsø (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Kristiansund en Tromsø geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-0 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Ruben Jenssen  in de 40e minuut, waardoor Tromsø met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 64 minuten was het die Kristiansund op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Kristiansund via een goal van in de 68e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 84e minuut volgde een derde treffer van Kristiansund, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Qua balbezit waren Kristiansund en Tromsø gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Kristiansund, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor dankzij een 0-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kristiansund - Tromsø 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kristiansund - Tromsø teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Rode kaart Tromsø Rode kaart voor Ruben Jenssen  Tromsø
64' Doelpunt Kristiansund Doelpunt Kristiansund 1-0
68' Doelpunt Kristiansund Doelpunt Kristiansund 2-0
84' Doelpunt Kristiansund Doelpunt Kristiansund 3-0