Nabeschouwing LASK Linz - Hansa Rostock (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 10 januari 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt LASK Linz het woensdag 10 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hansa Rostock.

Via de LASK Linz - Hansa Rostock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Hansa Rostock (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen LASK Linz en Hansa Rostock is geëindigd in een 2-1 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Juan José Perea, waarmee Hansa Rostock met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Thomas Goiginger in de 67e minuut zorgde er even later voor dat LASK Linz weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 87e minuut zette Filip Stojković zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee LASK Linz de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor LASK Linz dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken LASK Linz - Hansa Rostock
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Schoten totaal
6
4
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
106
110
Gevaarlijke aanvallen
47
50
LIVE LASK Linz - Hansa Rostock 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Hansa Rostock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Doelpunt Hansa Rostock Doelpunt Juan José Perea Hansa Rostock 0-1
67' Penalty LASK Linz Penalty Thomas Goiginger LASK Linz 1-1
87' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Filip Stojković LASK Linz 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Hansa Rostock
Opstellingen LASK Linz - Hansa Rostock

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing LASK Linz - Hansa Rostock

LASK Linz en Hansa Rostock treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat LASK Linz en Hansa Rostock elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst LASK Linz 0
Winst Hansa Rostock 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
LASK Linz - Hansa Rostock Opstelling LASK Linz Opstelling Hansa Rostock Live LASK Linz - Hansa Rostock Live LASK Linz - Hansa Rostock kijken LASK Linz - Hansa Rostock kijken Live LASK Linz - Hansa Rostock stream LASK Linz - Hansa Rostock Fox Sports Nabeschouwing LASK Linz - Hansa Rostock Uitslag LASK Linz - Hansa Rostock Statistieken LASK Linz - Hansa Rostock Vriendschappelijk clubs 2024 LASK Linz - Hansa Rostock wedden LASK Linz - Hansa Rostock gokken LASK Linz - Hansa Rostock Unibet