Nabeschouwing Lausanne Sport - FC Andorra (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Maandag 8 januari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Lausanne Sport het maandag 8 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen FC Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Olympique de la Pontaise in Lausanne.

Via de Lausanne Sport - FC Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lausanne Sport - FC Andorra (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Lausanne Sport en FC Andorra is geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Andorra. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 60e minuut dacht Lausanne Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van Simone Grippo. Helaas voor Lausanne Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 72 minuten was het Álvaro Martín die Lausanne Sport op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Andorra uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Lausanne Sport - FC Andorra 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lausanne Sport - FC Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Lausanne Sport Wissel Diego Pampín voor Marc Bombardo Lausanne Sport
43' Gele kaart Lausanne Sport Gele kaart voor Lausanne Sport
60' Wissel Lausanne Sport Wissel Thomas Castella voor Karlo Letica Lausanne Sport
60' Doelpunt Lausanne Sport Doelpunt Simone Grippo met assist van Noë Dussenne Lausanne Sport
60' Wissel FC Andorra Wissel Stjepan Kukuruzovic voor Dominik Schwizer FC Andorra
60' Wissel Lausanne Sport Wissel Sergi Samper voor Jandro Orellana Lausanne Sport
72' Doelpunt Lausanne Sport Doelpunt Álvaro Martín Lausanne Sport 1-0
78' Wissel FC Andorra Wissel Álex Calvo voor Antoine Bernede FC Andorra
78' Wissel FC Andorra Wissel Mohsen Abdeljaoued voor Brighton Labeau  FC Andorra
78' Wissel FC Andorra Wissel Mayka Okuka voor Olivier Custodio FC Andorra