Nabeschouwing Lechia Gdańsk - Valmiera / BSS (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 10:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Lechia Gdańsk het vrijdag 2 februari 2024 om 10:00 uur in eigen huis op tegen Valmiera / BSS. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Lechia Gdańsk - Valmiera / BSS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lechia Gdańsk - Valmiera / BSS (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Lechia Gdańsk en Valmiera / BSS geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 2-1 score.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Lukasz Zjawinski, waarmee Lechia Gdańsk met 1-0 de leiding nam. Lechia Gdańsk vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kacper Sezonienko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Ivan Zhelizko zorgde ervoor dat Valmiera in de 88e minuut op 2-1 kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor dankzij een 0-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lechia Gdańsk - Valmiera / BSS
LIVE Lechia Gdańsk - Valmiera / BSS 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lechia Gdańsk - Valmiera / BSS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Lechia Gdańsk Doelpunt Lukasz Zjawinski Lechia Gdańsk 1-0
40' Doelpunt Lechia Gdańsk Doelpunt Kacper Sezonienko Lechia Gdańsk 2-0
88' Eigen doelpunt Valmiera Eigen doelpunt Ivan Zhelizko Valmiera 2-1