Nabeschouwing Legia Warszawa - Dynamo Kiev (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Maandag 29 januari 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Legia Warszawa het maandag 29 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Legia Warszawa - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - Dynamo Kiev (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Legia Warszawa en Dynamo Kiev is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Ernest Muci, waarmee Legia Warszawa met 1-0 de leiding nam. Dynamo Kyiv kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matviy Ponomarenko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette Rafał Augustyniak zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Legia Warszawa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Legia Warszawa vergroot nadat Blaž Kramer de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Legia Warszawa.

Wedstrijdstatistieken Legia Warszawa - Dynamo Kiev
Goals
3
1
Balbezit
31%
69%
Aanvallen
7
11
Gevaarlijke aanvallen
3
2
LIVE Legia Warszawa - Dynamo Kiev 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Benito voor Samba Diallo  Dynamo Kyiv
31' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Ernest Muci Legia Warszawa 1-0
34' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Matviy Ponomarenko Dynamo Kyiv 1-1
45' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Rafał Augustyniak Legia Warszawa 2-1
55' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Blaž Kramer Legia Warszawa 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - Dynamo Kiev
Opstellingen Legia Warszawa - Dynamo Kiev

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Legia Warszawa - Dynamo Kiev

Legia Warszawa en Dynamo Kiev treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Legia Warszawa en Dynamo Kiev elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Legia Warszawa 0
Winst Dynamo Kiev 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Legia Warszawa - Dynamo Kiev Opstelling Legia Warszawa Opstelling Dynamo Kiev Live Legia Warszawa - Dynamo Kiev Live Legia Warszawa - Dynamo Kiev kijken Legia Warszawa - Dynamo Kiev kijken Live Legia Warszawa - Dynamo Kiev stream Legia Warszawa - Dynamo Kiev Fox Sports Nabeschouwing Legia Warszawa - Dynamo Kiev Uitslag Legia Warszawa - Dynamo Kiev Statistieken Legia Warszawa - Dynamo Kiev Vriendschappelijk clubs 2024 Legia Warszawa - Dynamo Kiev wedden Legia Warszawa - Dynamo Kiev gokken Legia Warszawa - Dynamo Kiev Unibet