Nabeschouwing Levski Sofia - Baník Ostrava (0-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 30 januari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Levski Sofia het dinsdag 30 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Baník Ostrava. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Levski Sofia - Baník Ostrava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levski Sofia - Baník Ostrava (0-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Levski Sofia en Baník Ostrava is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Baník Ostrava. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Jiří Klíma, waarmee Baník Ostrava met 0-1 de leiding nam. Baník Ostrava vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jiří Klíma op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Baník Ostrava, waarmee Filip Kubala zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Baník Ostrava gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Baník Ostrava dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Levski Sofia - Baník Ostrava 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levski Sofia - Baník Ostrava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt Jiří Klíma Baník Ostrava 0-1
28' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt Jiří Klíma Baník Ostrava 0-2
32' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor Asen Mitkov Levski Sofia
43' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt Filip Kubala Baník Ostrava 0-3
46' Wissel Levski Sofia Wissel Fábio Lima voor Marin Petkov Levski Sofia
46' Wissel Baník Ostrava Wissel Eldar Šehić voor Patrick Kpozo Baník Ostrava
57' Wissel Levski Sofia Wissel Darlan voor Carlos Ohene Levski Sofia
62' Wissel Levski Sofia Wissel Iliyan Stefanov voor Ricardinho Levski Sofia
62' Wissel Levski Sofia Wissel Jawad El Jemili voor Hassimi Fadiaga Levski Sofia
76' Wissel Levski Sofia Wissel Asen Chandarov voor Asen Mitkov Levski Sofia
84' Wissel Levski Sofia Wissel Viktor Borislavov Lyubenov voor Wenderson Tsunami Levski Sofia