Nabeschouwing Levski Sofia - Riga (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 7 februari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Levski Sofia het woensdag 7 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Riga. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Levski Sofia - Riga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levski Sofia - Riga (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Levski Sofia en Riga is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Levski Sofia. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Raivis Jurkovskis, waarmee Riga met 0-1 de leiding nam. Levski Sofia kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marin Petkov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Levski Sofia vervolgens op 2-1. Het was Ricardinho die vanaf 11 meter wist te scoren in de 44e minuut.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Levski Sofia vergroot nadat Jawad El Jemili de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Levski Sofia.

LIVE Levski Sofia - Riga 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levski Sofia - Riga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Riga Doelpunt Raivis Jurkovskis Riga 0-1
21' Doelpunt Levski Sofia Doelpunt Marin Petkov Levski Sofia 1-1
44' Penalty Levski Sofia Penalty Ricardinho Levski Sofia 2-1
49' Doelpunt Levski Sofia Doelpunt Jawad El Jemili Levski Sofia 3-1
62' Wissel Levski Sofia Wissel Joaquín Fernández voor Kellian van der Kaap Levski Sofia
62' Wissel Levski Sofia Wissel Welton voor Jawad El Jemili Levski Sofia
70' Wissel Levski Sofia Wissel A. Bozhilov voor Wenderson Tsunami Levski Sofia
70' Wissel Levski Sofia Wissel Iliyan Stefanov voor Ricardinho Levski Sofia
75' Wissel Levski Sofia Wissel D. Mihalev voor Asen Mitkov Levski Sofia
75' Wissel Levski Sofia Wissel Kristiyan Hristov Yovov voor Fábio Lima Levski Sofia
80' Wissel Levski Sofia Wissel Viktor Borislavov Lyubenov voor Hassimi Fadiaga Levski Sofia