Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Banants (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 8 februari 2024 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Lokomotiv Moskou het donderdag 8 februari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Banants. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Lokomotiv Moskou - Banants live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Banants (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Lokomotiv Moskou en Banants is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door , waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Urartu kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 2-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Banants
2
0
LIVE Lokomotiv Moskou - Banants 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Banants teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Lokomotiv Moskva 1-0
79' Doelpunt Urartu Doelpunt Urartu 1-1
83' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Lokomotiv Moskva 2-1