Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Kairat (4-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 4 februari 2024 - 14:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 4 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Al-Nahyan Stadium in Abu Dhabi.

Via de Lokomotiv Moskou - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Kairat (4-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Lokomotiv Moskou en Kairat is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Sergey Pinyaev, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mario Mitaj op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Kairat, waarmee Timur Suleymanov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 41 minuten deed Vyacheslav Shvyrev iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Kairat werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist Vladislav Sarveli namens Lokomotiv Moskva de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Lokomotiv Moskou.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Kairat
Goals
4
1
LIVE Lokomotiv Moskou - Kairat 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Sergey Pinyaev Lokomotiv Moskva 1-0
22' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Mario Mitaj Lokomotiv Moskva 2-0
37' Doelpunt Kairat Doelpunt Timur Suleymanov Kairat 3-0
41' Doelpunt Kairat Doelpunt Vyacheslav Shvyrev Kairat 3-1
89' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Vladislav Sarveli Lokomotiv Moskva 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Kairat
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Kairat

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Kairat

Lokomotiv Moskou en Kairat treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Lokomotiv Moskou en Kairat elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 0
Winst Kairat 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Lokomotiv Moskou - Kairat Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Kairat Live Lokomotiv Moskou - Kairat Live Lokomotiv Moskou - Kairat kijken Lokomotiv Moskou - Kairat kijken Live Lokomotiv Moskou - Kairat stream Lokomotiv Moskou - Kairat Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Kairat Uitslag Lokomotiv Moskou - Kairat Statistieken Lokomotiv Moskou - Kairat Vriendschappelijk clubs 2024 Lokomotiv Moskou - Kairat wedden Lokomotiv Moskou - Kairat gokken Lokomotiv Moskou - Kairat Unibet