Nabeschouwing Lokomotiva Zagreb - Rudar (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 10 januari 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Lokomotiva Zagreb het woensdag 10 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rudar.

Via de Lokomotiva Zagreb - Rudar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiva Zagreb - Rudar (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Lokomotiva Zagreb en Rudar is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Lokomotiva Zagreb. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Duje Čop, waarmee Lokomotiva Zagreb met 1-0 de leiding nam. Lokomotiva Zagreb vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Silvio Goričan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Lokomotiva Zagreb, waarmee I. Canjuga zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Lokomotiva Zagreb in de 87e minuut, nadat Marko Vranjković de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Lokomotiva Zagreb.

LIVE Lokomotiva Zagreb - Rudar 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiva Zagreb - Rudar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Lokomotiva Zagreb Doelpunt Duje Čop Lokomotiva Zagreb 1-0
28' Doelpunt Lokomotiva Zagreb Doelpunt Silvio Goričan Lokomotiva Zagreb 2-0
69' Doelpunt Lokomotiva Zagreb Doelpunt I. Canjuga Lokomotiva Zagreb 3-0
87' Doelpunt Lokomotiva Zagreb Doelpunt Marko Vranjković Lokomotiva Zagreb 4-0