Nabeschouwing Longford Town - Shamrock Rovers (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Longford Town het zaterdag 27 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers.

Via de Longford Town - Shamrock Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Longford Town - Shamrock Rovers (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Longford Town en Shamrock Rovers is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Shamrock Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Chris Lyons, waarmee Longford Town met 1-0 de leiding nam. Shamrock Rovers kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Shamrock Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Shamrock Rovers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Longford Town - Shamrock Rovers
Goals
1
2
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
10
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
78
105
Gevaarlijke aanvallen
38
55
Corners
3
6
LIVE Longford Town - Shamrock Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Longford Town - Shamrock Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Doelpunt Longford Town Doelpunt Chris Lyons Longford Town 1-0
86' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt Shamrock Rovers 1-1
89' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt Shamrock Rovers 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Longford Town - Shamrock Rovers
Opstellingen Longford Town - Shamrock Rovers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Longford Town - Shamrock Rovers

Longford Town en Shamrock Rovers treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Longford Town en Shamrock Rovers elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Longford Town 0
Winst Shamrock Rovers 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Longford Town - Shamrock Rovers Opstelling Longford Town Opstelling Shamrock Rovers Live Longford Town - Shamrock Rovers Live Longford Town - Shamrock Rovers kijken Longford Town - Shamrock Rovers kijken Live Longford Town - Shamrock Rovers stream Longford Town - Shamrock Rovers Fox Sports Nabeschouwing Longford Town - Shamrock Rovers Uitslag Longford Town - Shamrock Rovers Statistieken Longford Town - Shamrock Rovers Vriendschappelijk clubs 2024 Longford Town - Shamrock Rovers wedden Longford Town - Shamrock Rovers gokken Longford Town - Shamrock Rovers Unibet