Nabeschouwing Luzern - Lincoln Red Imps (5-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 12 januari 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Luzern het vrijdag 12 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln Red Imps. De wedstrijd wordt gespeeld in swissporarena in Luzern.

Via de Luzern - Lincoln Red Imps live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luzern - Lincoln Red Imps (5-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Luzern en Lincoln Red Imps is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Luzern. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Kemal Ademi, waarmee Luzern met 1-0 de leiding nam. Luzern vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lars Villiger op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Luzern, waarmee Lars Villiger zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Luzern geen gas terug, waardoor in de 42e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Lars Villiger. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Luzern. Deze werd gescoord door Thibault Klidje in de 51e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette. Na 79 minuten werd van Lincoln Red Imps met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Luzern.

Wedstrijdstatistieken Luzern - Lincoln Red Imps
Goals
5
0
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
14
5
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
117
97
Gevaarlijke aanvallen
107
82
Corners
3
1
Wissels
5
13
LIVE Luzern - Lincoln Red Imps 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luzern - Lincoln Red Imps teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Luzern Doelpunt Kemal Ademi Luzern 1-0
24' Doelpunt Luzern Doelpunt Lars Villiger Luzern 2-0
42' Doelpunt Luzern Doelpunt Lars Villiger Luzern 3-0
42' Doelpunt Luzern Doelpunt Lars Villiger Luzern 4-0
51' Doelpunt Luzern Doelpunt Thibault Klidje Luzern 5-0
79' Rode kaart Lincoln Red Imps Rode kaart voor Lincoln Red Imps
Video hoogtepunten en samenvatting Luzern - Lincoln Red Imps
Opstellingen Luzern - Lincoln Red Imps

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Luzern - Lincoln Red Imps

Luzern en Lincoln Red Imps treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Luzern en Lincoln Red Imps elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Luzern 0
Winst Lincoln Red Imps 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Luzern - Lincoln Red Imps Opstelling Luzern Opstelling Lincoln Red Imps Live Luzern - Lincoln Red Imps Live Luzern - Lincoln Red Imps kijken Luzern - Lincoln Red Imps kijken Live Luzern - Lincoln Red Imps stream Luzern - Lincoln Red Imps Fox Sports Nabeschouwing Luzern - Lincoln Red Imps Uitslag Luzern - Lincoln Red Imps Statistieken Luzern - Lincoln Red Imps Vriendschappelijk clubs 2024 Luzern - Lincoln Red Imps wedden Luzern - Lincoln Red Imps gokken Luzern - Lincoln Red Imps Unibet