Nabeschouwing Lyngby - Norrköping (4-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 12:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Lyngby het vrijdag 26 januari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Norrköping. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Lyngby - Norrköping live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lyngby - Norrköping (4-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Lyngby en Norrköping is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lyngby. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Enock Kofi Otoo, waarmee Lyngby met 1-0 de leiding nam. Lyngby vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Frederik Gytkjaer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut volgde een derde treffer van Lyngby, waarmee Enock Kofi Otoo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Lyngby geen gas terug, waardoor in de 34e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Jonathan Amon. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 55e minuut wist L. Jonsson namens Norrköping de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Lyngby.

Wedstrijdstatistieken Lyngby - Norrköping
Goals
4
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
3
0
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
125
78
Gevaarlijke aanvallen
55
33
Corners
4
4
Wissels
6
0
LIVE Lyngby - Norrköping 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lyngby - Norrköping teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Lyngby Doelpunt Enock Kofi Otoo Lyngby 1-0
11' Doelpunt Lyngby Doelpunt Frederik Gytkjaer Lyngby 2-0
20' Doelpunt Lyngby Doelpunt Enock Kofi Otoo Lyngby 3-0
34' Gele kaart Lyngby Gele kaart voor Jonathan Amon Lyngby 4-0
34' Doelpunt Lyngby Doelpunt Jonathan Amon Lyngby 4-0
39' Gele kaart Lyngby Gele kaart voor Lyngby
55' Gele kaart Lyngby Gele kaart voor L. Jonsson Lyngby 4-1
55' Doelpunt Norrköping Doelpunt L. Jonsson Norrköping 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lyngby - Norrköping
Opstellingen Lyngby - Norrköping

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lyngby - Norrköping

Lyngby en Norrköping treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Lyngby en Norrköping elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Lyngby 0
Winst Norrköping 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Lyngby - Norrköping Opstelling Lyngby Opstelling Norrköping Live Lyngby - Norrköping Live Lyngby - Norrköping kijken Lyngby - Norrköping kijken Live Lyngby - Norrköping stream Lyngby - Norrköping Fox Sports Nabeschouwing Lyngby - Norrköping Uitslag Lyngby - Norrköping Statistieken Lyngby - Norrköping Vriendschappelijk clubs 2024 Lyngby - Norrköping wedden Lyngby - Norrköping gokken Lyngby - Norrköping Unibet