Nabeschouwing Mjällby - B 93 (4-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Mjällby het zaterdag 27 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen B 93. De wedstrijd wordt gespeeld in Strandvallen in Sölvesborg.

Via de Mjällby - B 93 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mjällby - B 93 (4-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Mjällby en B 93 is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Mjällby. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Johansson, waarmee Mjällby met 1-0 de leiding nam. B 93 kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tammer Bany, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette A. Johansson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mjällby de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Mjällby dankzij een 4-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mjällby - B 93 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mjällby - B 93 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Mjällby Doelpunt A. Johansson Mjällby 1-0
15' Doelpunt B 93 Doelpunt Tammer Bany B 93 1-1
43' Doelpunt Mjällby Doelpunt A. Johansson Mjällby 2-1