Nabeschouwing Mjøndalen - Lyn (0-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Mjøndalen het zaterdag 16 maart 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lyn. De wedstrijd wordt gespeeld in Consto Arena in Mjøndalen.

Via de Mjøndalen - Lyn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mjøndalen - Lyn (0-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Mjøndalen en Lyn is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Lyn. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door , waarmee Lyn met 0-1 de leiding nam. Lyn vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Lyn, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Lyn in de 89e minuut, nadat de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Lyn.

Wedstrijdstatistieken Mjøndalen - Lyn
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
5
18
Schoten op doel
2
10
Aanvallen
23
44
Gevaarlijke aanvallen
16
34
Corners
3
9
Wissels
6
8
LIVE Mjøndalen - Lyn 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mjøndalen - Lyn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt Lyn Doelpunt Lyn 0-1
38' Doelpunt Lyn Doelpunt Lyn 0-2
46' Doelpunt Lyn Doelpunt Lyn 0-3
89' Doelpunt Lyn Doelpunt Lyn 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Mjøndalen - Lyn
Opstellingen Mjøndalen - Lyn

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mjøndalen - Lyn

Mjøndalen en Lyn treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Mjøndalen en Lyn elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Mjøndalen 0
Winst Lyn 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Mjøndalen - Lyn Opstelling Mjøndalen Opstelling Lyn Live Mjøndalen - Lyn Live Mjøndalen - Lyn kijken Mjøndalen - Lyn kijken Live Mjøndalen - Lyn stream Mjøndalen - Lyn Fox Sports Nabeschouwing Mjøndalen - Lyn Uitslag Mjøndalen - Lyn Statistieken Mjøndalen - Lyn Vriendschappelijk clubs 2024 Mjøndalen - Lyn wedden Mjøndalen - Lyn gokken Mjøndalen - Lyn Unibet