Nabeschouwing Mladá Boleslav - Táborsko (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Mladá Boleslav het zaterdag 13 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Táborsko.

Via de Mladá Boleslav - Táborsko live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mladá Boleslav - Táborsko (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Mladá Boleslav en Táborsko is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mladá Boleslav. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. Matej Pulkrab maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Mladá Boleslav vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Mladá Boleslav vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Matej Pulkrab op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Mladá Boleslav.

LIVE Mladá Boleslav - Táborsko 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mladá Boleslav - Táborsko teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Mladá Boleslav Penalty Matej Pulkrab Mladá Boleslav 1-0
10' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt Matej Pulkrab Mladá Boleslav 2-0
70' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor Tomas Kral Mladá Boleslav