Nabeschouwing Molde - Kristiansund (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Molde het zaterdag 27 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kristiansund. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Molde - Kristiansund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Kristiansund (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Molde en Kristiansund is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Fredrik Gulbrandsen, waarmee Molde met 1-0 de leiding nam. Molde kreeg via Magnus Eikrem in de 31e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Molde via een goal van Kristian Eriksen in de 55e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 61e minuut volgde een derde treffer van Molde, waarmee Gustav Kjolstad Nyheim zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 72 minuten deed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Kristiansund werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Molde.

LIVE Molde - Kristiansund 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Kristiansund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Molde Doelpunt Fredrik Gulbrandsen Molde 1-0
31' Penalty gemist Molde Penalty gemist Magnus Eikrem Molde
44' Gele kaart Molde Gele kaart voor Martin Linnes Molde
46' Wissel Molde Wissel Kristian Eriksen voor Eirik Haugan Molde
46' Wissel Molde Wissel Eirik Hestad voor Sondre Granaas Molde
46' Wissel Molde Wissel Leon Juberg-Hovland voor Fredrik Gulbrandsen Molde
46' Wissel Molde Wissel Eric Kitolano voor Magnus Eikrem Molde
46' Wissel Molde Wissel Filip Heggdal Kristoffersen voor Martin Bjornbak Molde
46' Wissel Molde Wissel Gustav Kjolstad Nyheim voor Kristoffer Haugen Molde
46' Wissel Molde Wissel Niklas Odegard voor Marcus Andre Kaasa Molde
46' Wissel Molde Wissel Alwande Roaldsöy voor Martin Linnes Molde
46' Wissel Molde Wissel Halldor Stenevik voor Mats Møller Dæhli Molde
55' Doelpunt Molde Doelpunt Kristian Eriksen Molde 2-0
61' Doelpunt Molde Doelpunt Gustav Kjolstad Nyheim Molde 3-0
72' Doelpunt Kristiansund Doelpunt Kristiansund 3-1
80' Wissel Molde Wissel Andreas Eikrem Myklebust voor Anders Hagelskjær Molde