Nabeschouwing Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne (2-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 17 januari 2024 - 19:15 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Neuchâtel Xamax het woensdag 17 januari 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Biel-Bienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Maladière in Neuchâtel.

Via de Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne (2-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Neuchâtel Xamax en Biel-Bienne is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Biel-Bienne. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Zachary Athekame, waarmee Neuchâtel Xamax met 1-0 de leiding nam. Biel-Bienne kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Soumaila Bakayoko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette Soumaila Bakayoko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Neuchâtel Xamax de leiding in de wedstrijd nam.

Na 32 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat de 2-2 maakte voor Biel-Bienne. Biel-Bienne leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 67 minuten op voorsprong na een goal van : 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 72e minuut en kwam op naam te staan van Biel-Bienne speler , die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Biel-Bienne.

Wedstrijdstatistieken Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne
Goals
2
4
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
18
8
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
96
84
Gevaarlijke aanvallen
50
34
Corners
4
3
LIVE Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Neuchâtel Xamax Doelpunt Zachary Athekame Neuchâtel Xamax 1-0
23' Doelpunt Biel-Bienne Doelpunt Soumaila Bakayoko Biel-Bienne 1-1
29' Doelpunt Neuchâtel Xamax Doelpunt Soumaila Bakayoko Neuchâtel Xamax 2-1
32' Doelpunt Biel-Bienne Doelpunt Biel-Bienne 2-2
67' Doelpunt Biel-Bienne Doelpunt Biel-Bienne 2-3
72' Doelpunt Biel-Bienne Doelpunt Biel-Bienne 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne
Opstellingen Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne

Neuchâtel Xamax en Biel-Bienne treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Neuchâtel Xamax en Biel-Bienne elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Neuchâtel Xamax 0
Winst Biel-Bienne 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne Opstelling Neuchâtel Xamax Opstelling Biel-Bienne Live Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne Live Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne kijken Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne kijken Live Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne stream Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne Fox Sports Nabeschouwing Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne Uitslag Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne Statistieken Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne Vriendschappelijk clubs 2024 Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne wedden Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne gokken Neuchâtel Xamax - Biel-Bienne Unibet