Nabeschouwing New England - Orlando City (1-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 11 februari 2024 - 01:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt New England het zondag 11 februari 2024 om 01:30 uur in eigen huis op tegen Orlando City.

Via de New England - Orlando City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing New England - Orlando City (1-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen New England en Orlando City is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Orlando City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. New England kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Matt Polster. Orlando City kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Facundo Torres, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette Facundo Torres zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Orlando City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Orlando City vergroot nadat Wilder Cartagena de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Orlando City.

LIVE New England - Orlando City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd New England - Orlando City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt New England Doelpunt Matt Polster New England 0-1
20' Doelpunt Orlando City Doelpunt Facundo Torres Orlando City 1-1
50' Doelpunt Orlando City Doelpunt Facundo Torres Orlando City 2-1
62' Doelpunt Orlando City Doelpunt Wilder Cartagena Orlando City 3-1