Nabeschouwing Nordsjælland - B 93 (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Nordsjælland het zaterdag 13 januari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen B 93. De wedstrijd wordt gespeeld in Right to Dream Park in Farum.

Via de Nordsjælland - B 93 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nordsjælland - B 93 (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Nordsjælland en B 93 is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Nordsjælland. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Benjamin Nygren, waarmee Nordsjælland met 1-0 de leiding nam. Nordsjælland vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Conrad Harder op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Nordsjælland, waarmee Conrad Harder zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Nordsjælland in de 47e minuut, nadat Ibrahim Osman de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Nordsjælland.

LIVE Nordsjælland - B 93 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nordsjælland - B 93 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Benjamin Nygren Nordsjælland 1-0
15' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Conrad Harder Nordsjælland 2-0
28' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Conrad Harder Nordsjælland 3-0
47' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Ibrahim Osman Nordsjælland 4-0