Nabeschouwing Næstved - Lyngby (2-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Næstved het zaterdag 13 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lyngby. De wedstrijd wordt gespeeld in ProfaGroupPark in Næstved.

Via de Næstved - Lyngby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Næstved - Lyngby (2-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Næstved en Lyngby is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Lyngby. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Christian Enemark, waarmee Næstved met 1-0 de leiding nam. Lyngby kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lauge Sandgrav, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Emil Thor Nielsen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lyngby de leiding in de wedstrijd nam.

Na 51 minuten werd de voorsprong voor Lyngby vergroot nadat Frederik Gytkjær de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 71e minuut nadat Frederik Gytkjær namens Lyngby de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Næstved speler M. Salah, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Lyngby.

Wedstrijdstatistieken Næstved - Lyngby
Goals
2
4
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
66
87
Gevaarlijke aanvallen
36
27
LIVE Næstved - Lyngby 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Næstved - Lyngby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Næstved Doelpunt Christian Enemark Næstved 1-0
47' Doelpunt Lyngby Doelpunt Lauge Sandgrav Lyngby 1-1
47' Doelpunt Lyngby Doelpunt Emil Thor Nielsen Lyngby 1-2
51' Doelpunt Lyngby Doelpunt Frederik Gytkjær Lyngby 1-3
71' Doelpunt Lyngby Doelpunt Frederik Gytkjær Lyngby 1-4
88' Doelpunt Næstved Doelpunt M. Salah Næstved 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Næstved - Lyngby
Opstellingen Næstved - Lyngby

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Næstved - Lyngby

Næstved en Lyngby treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Næstved en Lyngby elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Næstved 0
Winst Lyngby 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Næstved - Lyngby Opstelling Næstved Opstelling Lyngby Live Næstved - Lyngby Live Næstved - Lyngby kijken Næstved - Lyngby kijken Live Næstved - Lyngby stream Næstved - Lyngby Fox Sports Nabeschouwing Næstved - Lyngby Uitslag Næstved - Lyngby Statistieken Næstved - Lyngby Vriendschappelijk clubs 2024 Næstved - Lyngby wedden Næstved - Lyngby gokken Næstved - Lyngby Unibet