Nabeschouwing OB - Pardubice (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt OB het vrijdag 2 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Pardubice. De wedstrijd wordt gespeeld in Marbella Football Center - Sur 1 in San Pedro de Alcántara.

Via de OB - Pardubice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OB - Pardubice (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen OB en Pardubice is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Pardubice. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. OB kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Mihajlo Ivančević. Pardubice kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marek Icha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Krystof Danek zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Pardubice de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 63e minuut werd James Gomez van OB met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor OB het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 63e minuut werd Alasana Manneh van OB met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor OB met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 92e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Alasana Manneh van OB was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 91e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het Alasana Manneh van OB die voortijdig moest vertrekken.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Pardubice dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE OB - Pardubice 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OB - Pardubice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt OB Doelpunt Mihajlo Ivančević OB 1-0
33' Doelpunt Pardubice Doelpunt Marek Icha Pardubice 1-1
47' Doelpunt Pardubice Doelpunt Krystof Danek Pardubice 1-2
46' Gele kaart OB Gele kaart voor Martin Chlumecky Marek Icha OB
46' Wissel Pardubice Wissel Viljar Myhra voor Hans Christian Bernat Pardubice
53' Wissel Pardubice Wissel Tom Trybull voor Pardubice
62' Wissel Pardubice Wissel Vojtech Patrak voor Filip Brdicka Pardubice
62' Wissel Pardubice Wissel Denis Darmovzal voor Kamil Vacek Pardubice
62' Wissel Pardubice Wissel Ladislav Krobot voor Laurent Kissiedou Pardubice
62' Wissel Pardubice Wissel Michal Surzyn voor Dominik Mareš Pardubice
62' Wissel Pardubice Wissel Emil Tischler voor Krystof Danek Pardubice
63' Rode kaart OB Rode kaart voor James Gomez Filip Helander OB
63' Rode kaart OB Rode kaart voor Alasana Manneh Tom Trybull OB
63' Gele kaart OB Gele kaart voor Agon Mucolli Louicius Don Deedson OB
71' Gele kaart Pardubice Gele kaart voor Noah Hovgaard Lassen Leeroy Owusu Pardubice
71' Wissel Pardubice Wissel Pavel Černý voor Tomas Zlatohlavek Pardubice
76' Wissel Pardubice Wissel Denis Donát voor Pablo Ortíz Pardubice
76' Wissel Pardubice Wissel Ondřej Kukučka voor Denis Halinsky Pardubice
76' Wissel Pardubice Wissel Stepan Misek voor Michal Hlavatý Pardubice
92' Rode kaart OB Rode kaart voor Alasana Manneh OB
91' Rode kaart OB Rode kaart voor Alasana Manneh OB
91' Gele kaart OB Gele kaart voor Alasana Manneh OB
92' Gele kaart Pardubice Gele kaart voor Ladislav Krobot Pardubice