Nabeschouwing Odra Opole - Miedź Legnica (0-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Odra Opole het zaterdag 27 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Miedź Legnica. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Odra Opole - Miedź Legnica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Odra Opole - Miedź Legnica (0-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Odra Opole en Miedź Legnica is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Miedź Legnica. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Kamil Antonik, waarmee Miedź Legnica met 0-1 de leiding nam. Miedź Legnica vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kamil Drygas op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Miedź Legnica.

LIVE Odra Opole - Miedź Legnica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Odra Opole - Miedź Legnica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Miedź Legnica Doelpunt Kamil Antonik Miedź Legnica 0-1
28' Doelpunt Miedź Legnica Doelpunt Kamil Drygas Miedź Legnica 0-2