Nabeschouwing Olimpija - Ludogorets (0-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 24 januari 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Olimpija het woensdag 24 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Olimpija - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - Ludogorets (0-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Olimpija en Ludogorets is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Kwadwo Duah, waarmee Ludogorets met 0-1 de leiding nam. Ludogorets vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Todor Nedelev op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Ludogorets, waarmee Bernard Tekpetey  zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Ludogorets gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ludogorets dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Olimpija - Ludogorets
Balbezit
41%
59%
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
24
28
Gevaarlijke aanvallen
16
30
LIVE Olimpija - Ludogorets 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Kwadwo Duah Ludogorets 0-1
30' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Todor Nedelev Ludogorets 0-2
43' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Bernard Tekpetey  Ludogorets 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpija - Ludogorets
Opstellingen Olimpija - Ludogorets

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olimpija - Ludogorets

Olimpija en Ludogorets treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Olimpija en Ludogorets elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Olimpija 0
Winst Ludogorets 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Olimpija - Ludogorets Opstelling Olimpija Opstelling Ludogorets Live Olimpija - Ludogorets Live Olimpija - Ludogorets kijken Olimpija - Ludogorets kijken Live Olimpija - Ludogorets stream Olimpija - Ludogorets Fox Sports Nabeschouwing Olimpija - Ludogorets Uitslag Olimpija - Ludogorets Statistieken Olimpija - Ludogorets Vriendschappelijk clubs 2024 Olimpija - Ludogorets wedden Olimpija - Ludogorets gokken Olimpija - Ludogorets Unibet