Nabeschouwing Paide - Flora (2-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 19:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Paide het zaterdag 10 februari 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Flora. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Paide - Flora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paide - Flora (2-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Paide en Flora is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Flora. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. Konstantin Vassiljev   maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Flora vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Paide kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Robi Saarma, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette Andre Frolov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Paide de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Paide vergroot nadat P. Kristal de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Flora dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Mark Anders Lepik de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Flora.

Wedstrijdstatistieken Paide - Flora
2
3
1
3
LIVE Paide - Flora 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paide - Flora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Penalty Flora Penalty Konstantin Vassiljev   Flora 1-0
50' Doelpunt Paide Doelpunt Robi Saarma Paide 1-1
53' Doelpunt Paide Doelpunt Andre Frolov Paide 1-2
62' Doelpunt Paide Doelpunt P. Kristal Paide 1-3
89' Doelpunt Flora Doelpunt Mark Anders Lepik Flora 2-3