Nabeschouwing Peñarol - Newell's Old Boys (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Maandag 15 januari 2024 - 02:15 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Peñarol het maandag 15 januari 2024 om 02:15 uur in eigen huis op tegen Newell's Old Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Campeón del Siglo in Montevideo.

Via de Peñarol - Newell's Old Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peñarol - Newell's Old Boys (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Peñarol en Newell's Old Boys is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Newell's Old Boys. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door G. May, waarmee Newell's Old Boys met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Newell's Old Boys dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Newell's Old Boys.

LIVE Peñarol - Newell's Old Boys 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peñarol - Newell's Old Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Newell's Old Boys Doelpunt G. May Newell's Old Boys 0-1
45' Gele kaart Newell's Old Boys Gele kaart voor G. Velázquez Newell's Old Boys
46' Wissel Peñarol Wissel Ángel González voor Franco González Peñarol
46' Wissel Peñarol Wissel Lucas Hernández voor Diego Sosa Peñarol
46' Wissel Peñarol Wissel Nahuel Acosta voor Eduardo Darias Peñarol
46' Wissel Peñarol Wissel Nahuel Herrera voor Maximiliano Olivera Peñarol
46' Wissel Peñarol Wissel Andrés Ivani Madruga del Puerto voor Léo Coelho Peñarol
46' Wissel Peñarol Wissel Brian Mansilla voor Javier Cabrera Peñarol
46' Wissel Peñarol Wissel Pedro Milans voor Byron Castillo Peñarol
46' Wissel Peñarol Wissel Javier Méndez voor Damián García Peñarol
46' Wissel Peñarol Wissel Santiago Diaz voor Luciano González Peñarol
46' Wissel Peñarol Wissel Ignacio Sosa voor Camilo Mayada Peñarol
74' Wissel Newell's Old Boys Wissel J. Pérez voor Franco Díaz Newell's Old Boys
74' Wissel Newell's Old Boys Wissel Misael Omar Jaime voor I. Schor Newell's Old Boys
74' Wissel Newell's Old Boys Wissel L. Montenegro voor G. May Newell's Old Boys
74' Wissel Newell's Old Boys Wissel A. Schott voor A. Méndez Newell's Old Boys
77' Gele kaart Newell's Old Boys Gele kaart voor M. Portillo Newell's Old Boys
80' Wissel Newell's Old Boys Wissel G. Chiaverano voor B. Aguirre Newell's Old Boys
80' Wissel Newell's Old Boys Wissel Esteban Fernández voor M. Portillo Newell's Old Boys
85' Wissel Newell's Old Boys Wissel Brian Calderara voor D. Sotelo Newell's Old Boys
85' Wissel Newell's Old Boys Wissel C. Ordóñez voor G. Velázquez Newell's Old Boys
85' Wissel Newell's Old Boys Wissel L. Vangioni voor I. Glavinovich Newell's Old Boys