Nabeschouwing Piast Gliwice - Wolfsberger AC (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 24 januari 2024 - 01:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Piast Gliwice het woensdag 24 januari 2024 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC.

Via de Piast Gliwice - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Piast Gliwice - Wolfsberger AC (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Piast Gliwice en Wolfsberger AC is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Piast Gliwice. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Sergiy Krykun, waarmee Piast Gliwice met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Piast Gliwice uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Piast Gliwice - Wolfsberger AC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Piast Gliwice - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor P. Muller Wolfsberger AC
24' Gele kaart Piast Gliwice Gele kaart voor Jakub Holubek Piast Gliwice
47' Doelpunt Piast Gliwice Doelpunt Sergiy Krykun Piast Gliwice 1-0