Nabeschouwing Polonia Warszawa - Pogoń Siedlce (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Polonia Warszawa het zaterdag 27 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Pogoń Siedlce. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Polonia Warszawa - Pogoń Siedlce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Polonia Warszawa - Pogoń Siedlce (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Polonia Warszawa en Pogoń Siedlce geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 0-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door , waarmee Pogoń Siedlce met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Pogoń Siedlce opnieuw te scoren. In de 108e minuut was het die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Pogoń Siedlce. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 0-0 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Polonia Warszawa - Pogoń Siedlce
LIVE Polonia Warszawa - Pogoń Siedlce 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Polonia Warszawa - Pogoń Siedlce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

75' Doelpunt Pogoń Siedlce Doelpunt Pogoń Siedlce 0-1
108' Doelpunt Pogoń Siedlce Doelpunt Pogoń Siedlce 0-2