Nabeschouwing Portland Timbers - Chicago Fire (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Portland Timbers het zaterdag 17 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chicago Fire. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Portland Timbers - Chicago Fire live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portland Timbers - Chicago Fire (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Portland Timbers en Chicago Fire is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Chicago Fire. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Dairon Asprilla, waarmee Portland Timbers met 1-0 de leiding nam. Chicago Fire kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gastón Giménez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette Maren Haile-Selassie zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Chicago Fire de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Chicago Fire dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Portland Timbers - Chicago Fire
1
2
LIVE Portland Timbers - Chicago Fire 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portland Timbers - Chicago Fire teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Portland Timbers Doelpunt Dairon Asprilla Portland Timbers 1-0
25' Gele kaart Chicago Fire Gele kaart voor Brian Gutierrez Chicago Fire
47' Doelpunt Chicago Fire Doelpunt Gastón Giménez Chicago Fire 1-1
46' Gele kaart Chicago Fire Gele kaart voor Federico Navarro Chicago Fire
56' Doelpunt Chicago Fire Doelpunt Maren Haile-Selassie Chicago Fire 1-2
60' Gele kaart Chicago Fire Gele kaart voor Rafael Czichos Chicago Fire
60' Gele kaart Chicago Fire Gele kaart voor Georgios Koutsias Chicago Fire