Nabeschouwing Puszcza Niepołomice - Nieciecza (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 12 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Puszcza Niepołomice het vrijdag 12 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Nieciecza. De wedstrijd wordt gespeeld in Kolporter Arena in Kielce.

Via de Puszcza Niepołomice - Nieciecza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Puszcza Niepołomice - Nieciecza (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Puszcza Niepołomice en Nieciecza is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Puszcza Niepołomice. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Mateusz Cholewiak, waarmee Puszcza Niepołomice met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Wojciech Jakubik zorgde ervoor dat Puszcza Niepołomice op 2-0 kwam te staan in de 54e minuut. In de 61e minuut wist Nieciecza de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Wojciech Jakubik. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Nieciecza kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Puszcza Niepołomice dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Puszcza Niepołomice - Nieciecza
Goals
2
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
9
5
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
91
97
Gevaarlijke aanvallen
58
39
Corners
7
0
Wissels
0
11
LIVE Puszcza Niepołomice - Nieciecza 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Puszcza Niepołomice - Nieciecza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Puszcza Niepołomice Doelpunt Mateusz Cholewiak Puszcza Niepołomice 1-0
54' Eigen doelpunt Puszcza Niepołomice Eigen doelpunt Wojciech Jakubik Puszcza Niepołomice 2-0
61' Doelpunt Nieciecza Doelpunt Wojciech Jakubik Nieciecza 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Puszcza Niepołomice - Nieciecza
Opstellingen Puszcza Niepołomice - Nieciecza

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Puszcza Niepołomice - Nieciecza

Puszcza Niepołomice en Nieciecza treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Puszcza Niepołomice en Nieciecza elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Puszcza Niepołomice 0
Winst Nieciecza 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Puszcza Niepołomice - Nieciecza Opstelling Puszcza Niepołomice Opstelling Nieciecza Live Puszcza Niepołomice - Nieciecza Live Puszcza Niepołomice - Nieciecza kijken Puszcza Niepołomice - Nieciecza kijken Live Puszcza Niepołomice - Nieciecza stream Puszcza Niepołomice - Nieciecza Fox Sports Nabeschouwing Puszcza Niepołomice - Nieciecza Uitslag Puszcza Niepołomice - Nieciecza Statistieken Puszcza Niepołomice - Nieciecza Vriendschappelijk clubs 2024 Puszcza Niepołomice - Nieciecza wedden Puszcza Niepołomice - Nieciecza gokken Puszcza Niepołomice - Nieciecza Unibet