Nabeschouwing Puszcza Niepołomice - Odra Opole (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 11:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Puszcza Niepołomice het vrijdag 19 januari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Odra Opole. De wedstrijd wordt gespeeld in Kolporter Arena in Kielce.

Via de Puszcza Niepołomice - Odra Opole live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Puszcza Niepołomice - Odra Opole (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Puszcza Niepołomice en Odra Opole is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Puszcza Niepołomice. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. Artur Crăciun maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Puszcza Niepołomice vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Puszcza Niepołomice vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mateusz Cholewiak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Puszcza Niepołomice, waarmee Jakub Serafin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Puszcza Niepołomice dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Puszcza Niepołomice - Odra Opole
Goals
3
0
Balbezit
51%
49%
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
133
125
Gevaarlijke aanvallen
74
68
Corners
3
7
Wissels
3
12
LIVE Puszcza Niepołomice - Odra Opole 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Puszcza Niepołomice - Odra Opole teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Penalty Puszcza Niepołomice Penalty Artur Crăciun Puszcza Niepołomice 1-0
40' Doelpunt Puszcza Niepołomice Doelpunt Mateusz Cholewiak Puszcza Niepołomice 2-0
57' Doelpunt Puszcza Niepołomice Doelpunt Jakub Serafin Puszcza Niepołomice 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Puszcza Niepołomice - Odra Opole
Opstellingen Puszcza Niepołomice - Odra Opole

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Puszcza Niepołomice - Odra Opole

Puszcza Niepołomice en Odra Opole treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Puszcza Niepołomice en Odra Opole elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Puszcza Niepołomice 0
Winst Odra Opole 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Puszcza Niepołomice - Odra Opole Opstelling Puszcza Niepołomice Opstelling Odra Opole Live Puszcza Niepołomice - Odra Opole Live Puszcza Niepołomice - Odra Opole kijken Puszcza Niepołomice - Odra Opole kijken Live Puszcza Niepołomice - Odra Opole stream Puszcza Niepołomice - Odra Opole Fox Sports Nabeschouwing Puszcza Niepołomice - Odra Opole Uitslag Puszcza Niepołomice - Odra Opole Statistieken Puszcza Niepołomice - Odra Opole Vriendschappelijk clubs 2024 Puszcza Niepołomice - Odra Opole wedden Puszcza Niepołomice - Odra Opole gokken Puszcza Niepołomice - Odra Opole Unibet