Nabeschouwing Raków Częstochowa - Dnipro-1 (4-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 10:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Raków Częstochowa het vrijdag 2 februari 2024 om 10:00 uur in eigen huis op tegen Dnipro-1. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Raków Częstochowa - Dnipro-1 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Raków Częstochowa - Dnipro-1 (4-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Raków Częstochowa en Dnipro-1 is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Raków Częstochowa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Raków Częstochowa kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Ante Crnac. Raków Częstochowa vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jean Carlos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Dnipro-1 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Eduard Sarapiyy.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Raków Częstochowa vergroot nadat Bartosz Nowak de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 69e minuut wist Bartosz Nowak namens Raków Częstochowa de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Raków Częstochowa.

LIVE Raków Częstochowa - Dnipro-1 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Raków Częstochowa - Dnipro-1 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Raków Częstochowa Doelpunt Ante Crnac Raków Częstochowa 1-0
17' Doelpunt Raków Częstochowa Doelpunt Jean Carlos Raków Częstochowa 2-0
29' Wissel Raków Częstochowa Wissel Bogdan Racovitan voor Zoran Arsenić Raków Częstochowa
38' Gele kaart Raków Częstochowa Gele kaart voor Daniel Kiwinda Raków Częstochowa
38' Doelpunt Dnipro-1 Doelpunt Eduard Sarapiyy Dnipro-1 2-1
44' Doelpunt Raków Częstochowa Doelpunt Bartosz Nowak Raków Częstochowa 3-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Maksym Melnychenko voor Valentyn Rubchynskyi Dnipro-1
46' Wissel Raków Częstochowa Wissel Srđan Plavšić voor Marcin Cebula Raków Częstochowa
46' Wissel Raków Częstochowa Wissel John Yeboah voor Gustav Berggren Raków Częstochowa
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Volodymyr Tanchyk voor Oleksandr Pikhalyonok Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Yevhenii Volynets voor Yakiv Kinareykin Dnipro-1
57' Wissel Dnipro-1 Wissel Volodymyr Tanchyk voor Denys Miroshnichenko Dnipro-1
64' Wissel Raków Częstochowa Wissel Jakub Myszor voor Jean Carlos Raków Częstochowa
65' Wissel Dnipro-1 Wissel Oleg Horin voor Eduard Sarapiyy Dnipro-1
69' Doelpunt Raków Częstochowa Doelpunt Bartosz Nowak Raków Częstochowa 4-1
96' Gele kaart Dnipro-1 Gele kaart voor Eduard Sarapiyy Dnipro-1