Nabeschouwing Rangers - Kopenhagen (2-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Rangers het dinsdag 16 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Kopenhagen (2-2)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Rangers en Kopenhagen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Rabbi Matondo, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. In de 72e minuut was het FC Copenhagen dat via Emil Højlund dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 1-0 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Na 79 minuten was het Johnly Yfeko die de bal in eigen doel werkte, waardoor FC Copenhagen op 2-2 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rangers - Kopenhagen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Rangers Doelpunt Rabbi Matondo Rangers 1-0
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Kevin Diks voor Valdemar Lund Jensen FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Robby McCrorie voor Jack Butland FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Roony Bardghji voor Jordan Larsson FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Andreas Frederik Dithmer voor Kamil Grabara FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Mohamed Elyounoussi voor Victor Froholdt FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Diogo Gonçalves voor Viktor Claesson FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Oscar Højlund voor Rasmus Falk Jensen FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Orri Óskarsson voor Andreas Cornelius FC Copenhagen
46' Wissel Rangers Wissel Christian Sørensen voor Elias Jelert Rangers
46' Wissel Rangers Wissel John Souttar voor Leon Balogun Rangers
46' Wissel Rangers Wissel Scott Wright voor Ross McCausland Rangers
71' Wissel Rangers Wissel Kevin Diks voor Kevin Diks Rangers 1-1
72' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Emil Højlund met assist van Lukas Lerager FC Copenhagen
75' Doelpunt Rangers Doelpunt Cyriel Dessers Rangers 2-1
79' Eigen doelpunt FC Copenhagen Eigen doelpunt Johnly Yfeko FC Copenhagen 2-2