Nabeschouwing Rapid Wien II - Sigma Olomouc II (1-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Rapid Wien II het vrijdag 16 februari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sigma Olomouc II. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Rapid Wien II - Sigma Olomouc II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien II - Sigma Olomouc II (1-1)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Rapid Wien II en Sigma Olomouc II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Philipp Wydra, waarmee Rapid Wien II met 1-0 de leiding nam. Sigma Olomouc II kreeg via in de 62e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte namens Sigma Olomouc II in de 75e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rapid Wien II - Sigma Olomouc II 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien II - Sigma Olomouc II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Rapid Wien II Doelpunt Philipp Wydra Rapid Wien II 1-0
62' Penalty gemist Sigma Olomouc II Penalty gemist Sigma Olomouc II
75' Doelpunt Sigma Olomouc II Doelpunt Sigma Olomouc II 1-1