Nabeschouwing Rot Weiss Ahlen - Schwarz-Weiß Rehden (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Rot Weiss Ahlen het zaterdag 6 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Schwarz-Weiß Rehden. De wedstrijd wordt gespeeld in Wersestadion in Ahlen.

Via de Rot Weiss Ahlen - Schwarz-Weiß Rehden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rot Weiss Ahlen - Schwarz-Weiß Rehden (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Rot Weiss Ahlen en Schwarz-Weiß Rehden is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rot Weiss Ahlen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Derrick Kyere, waarmee Rot Weiss Ahlen met 1-0 de leiding nam. Schwarz-Weiß Rehden kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Stublla, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette Devin Ugur zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rot Weiss Ahlen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Rot Weiss Ahlen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rot Weiss Ahlen - Schwarz-Weiß Rehden 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rot Weiss Ahlen - Schwarz-Weiß Rehden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Rot Weiss Ahlen Doelpunt Derrick Kyere Rot Weiss Ahlen 1-0
35' Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden Doelpunt S. Stublla Schwarz-Weiß Rehden 1-1
83' Doelpunt Rot Weiss Ahlen Doelpunt Devin Ugur Rot Weiss Ahlen 2-1